Måndag

Just nu sitter jag o spelar poker på facebook och det är jättekul. Vet att jag inte skrivit på ett tag..men jag gör ju det nu.. :P

Iaf. så går det jättebra.. och om några timmar får jag antagligen veta om när jag ska börja jobba.. längtar..
Så trött på att va arbetslös.. och förhoppningsvis får jag ett av det fasta jobben jag sökt.. då blir det fira..

Jag har under de senaste dagarna mixat lite musik.. de är grymma :D

Skriver mer senare idag... *kramar till alla'*

Nya bilder på mig och Jason

image39

image40

image41

image42

After Work mm.

Bilder på alla som var med på after work på magma..

image33
Mattias..


image34
Antonio

image35
Henry

image36
Fredrik

image37
Camilla

image38
Och så jag..

Vi hade jättetrevligt.. gick sedan vidare till invit.. och till slut till Olivers.

Filmtips- Little Children

Den här filmen handlar mest om en tjej med hennes dotter, en kille med hans son och en pedofil.
Tjejen som heter Sarah spelas av Kate Winslet, hon har en man--som enligt mig är helt knäpp. Även killen har en fru men de verkar inte ha det så bra. De träffas på lekparken och Sarah gör ngt som förvånar alla andra mammor i parken och detta leder till mer... Men filmen handlar mycket om denna pedofil som bor granne med dom och många andra barnfamiljer. Han har efter 2 år i fängelse flyttat dit till sin mor och det sätter skräck i alla grannar. Han är väldigt äcklig. Men faktiskt så tycker man synd om honom i slutet. Filmen får 7,5/10 i betyg.

image31

image32

Detta är pedofilen... Passar verkligen bra i den rollen.. (sorry skådespelaren)

Ny färg

Jepp.. Igår kväll blonderade jag håret för att jag skulle sätta en annan färg idag. En färg jag aldrig testat tidigare. Och det var tur jag skulle sätta en annan färg efter blonderingen för efter det var håret oranget :P inte så snyggt. Men nu är allt klart och jag är jättenöjd :D Passar min ögonfärg! Fortsätter nog med den färgen ett tag..

image30

Syns inte så bra på bilden.. ämen iaf. det är typ blandning mellan brunt/kopparrött..

Filmtips- Fur!

Det är en kärleksfilm som är ngt sorglig. Nicole Kidman spelar Diane som är nyfiken på deras nya granne som är lite mystisk. Han är väldigt annorlunda, går i konstiga masker osv men hon dras till honom. De ses och det visar sig att han är ett freak- hårig hela han. De umgås mycket och hon får träffa hans freak- vänner. Super film! Betyg 9/10.

image29

Ny bild.. ganska nöjd :)

image28

Helg!

Nu är det helg, får se om vi får besök ikväll av Henry och imorgon blir det firande :D Det har varit en lugn dag idag, ganska skönt då man har städat i flera dagar och det är så skööönt att ha det städat! Idag gick jag in på AMS sida och kolla om det fanns ngt jobb.  Det har jag kollat i stort sätt varje dag men det har sällan funnits ngt att söka. Ja ett har det funnits som jag har sökt, men ej fått svar från än. Men IDAG hade Luleå kommun satt in 6 stycken olika ansökningar efter undersköterskor till olika äldreboenden, då 5 av jobben är tillsvidare, 2 st 64 % natt och resten 75 % dagtid. Då blev jag superglad och nu har jag skickat iväg en ansökan till alla.. så HOPPAS på att jag får ngn av dessa jobb, helst tills vidare med natt. Jag är iallafall glad att det nu fanns en del att söka!

Äntligen funkar bloggen!

Och så har man blivit frisk, snön smälter i rasande fart och även om det ser ut som en enda stor röra här hemma nu så är det på väg att bli mycket finare och fräschare. Har bevis på det. Nina var precis över för att titta på vårat nya köksbord.. och hon kunde inte låta bli att nämna att det faktiskt inte luktar kattpiss i hallen längre.. snarare att det luktar gott :D Så då vet man att man har lyckats med det! Det är mycket snyggare i datarummet nu.. lyckats få bort en del av Mattias kläder plus att det var mycket skräp som skulle slängas eller kunde tas ner till källaren. Det finns mycket mer plats där nu och är inte alls lika rörigt. Åh.. vad kul det ska bli när allt är klart! Fortf. mycket kvar. Kökssoffan ska till hallen plus en byrå och hyllorna i hallen ska in i datarummet. Senast Torsdag kväll ska allt vara klart!