Robinsonfinalen

Har man sett nu då o den rätte personen vann :D hurra hurra!!



Grattis Hans!   Självklart att d skulle bli en Norrlänning :)


Bm-besök

Idag har vi varit hos bm o allt gick bra. Järnvärdet hade gått upp från 111 till 115 så jag är nöjd..kommer nog va ännu högre vid nästa besök som är 8 Februari. Tänk att då är man nästan i vecka 38 :P 
Iaf.. mer info om besöket idag... Bebis låg med huvudet ner.. (visste ju dock d) men var rörlig.. men d viktigaste är ju att huvudet ligger neråt o det har varit så länge.. så tror inte bebis skulle vända sig i sista stund. 
Sf-måttet var på 35 cm så det följer sin kurva och hjärtslagen på 144 slag/min. Blodtrycket var som det varit senaste tiden 130/80. Glukosvärdet blir mindre o mindre för varje besök.. lite komiskt.. denna gång 4,3. 
Det var allt om det.. 

Imorgon är det Fredag, och det gillar jag :D  Så då blir d massa gott o äta.. pizza som vanligt på Fredagar. Vi ska fira Fredrik Eriksson för han har ju fyllt 39 år gammal :P   Kommer förmodligen att missa Lets dance, stackars mig. Men det blir intressant på Lördag att se Robinsonfinalen och kommande Lördagar kommer ett annat favoritprogram att visas... Melodifestivalen.. Wiiieee!!!  

Vecka 36, 34 dagar kvar!!! :P

Åhh..snart är det dags... o vad jag längtar :)
Och imorn blir d mot bm.. såå kul.
Ngt som inte är så kul är vädret vi har nu.. värsta stormen.. hujja.. Skulle gå promenad med Jason men det gick inte så bra.. Hoppas d lugnat sig lite till imorgon.
Dagens käk blir pasta med ngn pastasås..  Och ikväll blir det att titta på robinson. Och får komma ihåg att det är imorgon oxå.


26 Januari

Idag har jag städat i stort sätt hela huset... för shit.. d va stökigt.. o så har det varit byggnadsarbetare här för o kolla för vi ska ju bygga en tredje våning. Så nu är jag helt slut. Ska snart fixa lite käk, tror det får bli Pannkakor idag. Sen ikväll ska jag se en dokumentär på tv.. hette ngt med bebisfabriken, verkar intressant iaf. Imorgon går man in i vecka 36 :D Bebis ska väga ca 2,7-2,8 kg nu..  en stor plutt. Igår kväll höll bebis på som bara den, myspys. På Tors är det dags för Bm-besök igen.. skojs :)
Och sen är det helg.. en mycket bra vecka..

24 Januari!

Igår var vi och bowlade och det gick bra, trots en stor mage :P Det var väldigt kul o trevligt. Vad gällde poängen gick d inte lika bra.. vad jag menar är att jag lyckades få iväg klotet.. och inte rulla iväg själv :P haha
Sedan var vi o åt o maten var god- lite lång väntan på den bara.. o så va de lite snåla.. Men trevligt som tusan :)

Inatt har jag inte alls sovit bra, vaknat hur många gånger som helst och behövt vända på mig..och det har gjort så ont i kroppen, blev nog värre efter bowlingen.. men det var det värt. Så därför är man väldigt trött idag, blir inte så mkt gjort. Men vi har ätit våfflor för jag var så sugen.. o d va gott. Och senare ikväll blir det tacos, som vanligt på Söndagar.

Idag har jag försökt mäta sf-måttet o jag fick det till 34 cm.. så det är skönt att det ökar igen.

Äntligen Fredag!

Synd bara att det håller på o blir kallare ute nu igen., inge kul. Eftersom det är Fredag idag så är det gottardag :D Igår gjorde jag några kakor som blev väldigt goda.. blir nog o mumsa lite på dom. Igår köpte vi även vagn så nu har vi äntligen en och här ser ni hur den ser ut.



Ha en bra Fredag!!!

21 Januari

Håller på o fixar till lite gott käk..är så himla hungrig o d ska bli gott med kyckling, potatis o cafe de paris sås. Och ngt väldigt roligt som jag bara var tvungen o nämna här i bloggen är att vi ikväll ska iväg o köpa en vagn. Vi har nu hittat en jättefin vagn så nu behöver man inte känna ngn panik längre. Visar bild på vagn imorgon.
Imorn är det Fredag.. HURRA! :)
Och det var allt för idag..

Vecka 35

Är det nu, 41 dagar kvar. Idag är jag trött som bara den.. men d är väl inte konstigt när man vaknar om nätterna och måste gå på toa o vända på sig. Jag har mätt mitt sf-mått och får det till 33 cm fortf. och om jag gjorde rätt så har det stått still så i två veckor nu, men antar att det är så att bebis o mage har sjunkit. Får se vad det är på i nästa vecka och då ska vi ju till Bm, ska se om det är så att bebis är fixerad oxå.
Magen är då iaf. väldigt stor nu :P haha.. fick en chock igår när jag kollade i spegeln.. trodde inte magen var så stor :P Känns inte som att den är så stor.

Här ser ni iaf. bautamagen :P i vecka 35 men tydligen finns det de som har ännu större :P

En söt bild...

På Hubert o Sonny när dom ligger o myser :D såå sööta!


Då var det Måndag..

och jag fördriver mycket av min tid framför datorn.. :P Cafe world och Farmville som är två spel på facebook är det jag lägger ner tid på, jätteroliga spel o det får tiden att gå ;P
På Onsdag är det vecka 35 :D o då ska bebis väga ca 2,5 kg. Bebis är snart fullmogen.. otroligt :D Snart har vi våran lille plutt/plutta här :) Bebis har varit väldigt lugn än så länge idag, men det är ju trångt där. Just nu hickar den förfullt :)
Jag har nu skickat in viktiga papper till försäkringskassan om havandeskapspenning, så det väntar man på, men det dröjer väl ett tag tills man får svar. Nyfiken på hur mycket man får varje månad.

Nu ska jag gå ut med Jason :)  -3,7 ute, sköööönt!


Äntligen Fredag :D

Idag blir d god pizza o Lets dance o kanske lite Dexter. Vi ska över till Anders o Nina.. Nina fyller år idag.. GRATTIS NINA!
Just nu försöker jag få tag på en person som kan hjälpa mig räkna ut min årsinkomst, men verkar inte så lätt o få tag på den personen.. Måste ju få in papprena så jag får några pengar ngn gång..

Längtar efter våren som bara den..  är less på all snö.

Nu har vi varit hos barnmorskan..

Och det gick bra som vanligt.

Blodtryck: 130/80
Järnvärde: 111.. ska testa Nifferex igen.
Bebis hjärtslag: 146/min
Glukos: 4,7
Sf-mått: 33 cm, samma som förra veckan så jag tror nog bebis sjunkit ner lite.
Vikt: +9 kg


Fick en ny tid om 2 veckor. Alltså 28 Januari kl 15,30. Då är man i V.36. 

Och så lite bilder... :D



Här är bebis-byrån med skötbädd o lite grejer..  




Och så bild på magen.. nu i v.34    Synd bara att d är bristningar :P 
Men d är iaf. ngt väldigt sött i magen :D




Här är en till bild på magen i v.34    (utan bristningar) :P
Och så förra veckans pizzakartonger.. Imorn blir d pizza igen.. ser fram emot.. dom är så goda från Miss Mac.





Och så lite söta bebiskläder. 2 av mina favoriter. Ser fram emot o se bebis i dom :D

Snart..

Ska vi till barnmorskan o jag är såå nyfiken på vad järnvärdet ligger på, vad sf-måttet är..hur bebis ligger osv.. Mkt intressant. O det är inte så farligt kallt ute.. nästan 13 minus.

Så fort vi är hemma igen så uppdaterar jag med hur det gick.. o så blir det en del bilder :)


V.34

Är det idag.. och jag ska sätta in lite bilder o så.. men nu orkar jag inte :P fullt upp med att baka bröd nu o sedan se Dexter. Imorgon ska vi till barnmorskan.. skriver mer efter det besöket :) Tjohej!

12 Januari

Jag blev precis väckt av att Försäkringskassan ringde och de sa att jag fått beviljad HP.. så det är skönt att veta. Det beslutet hade tydligen gått igenom för länge sedan.. men tydligen har det kommit bort på posten för jag har väntat o väntat..   Då är det bara att vänta på det nya som de skickar.
Får se vad man hittar på idag, Mattias kommer inte hem förrän ikväll.. men d blir nog en del Farmville.. ska dit nu o spela lite :)

50 dagar kvar

till BF.. om den nu inte kommer före eller efter.. Det är jag nyfiken på just nu.. kommer den komma före..eller kommer jag få gå o vänta o längta ännu längre.. eller kommer den på bf. På Onsdag är det vecka 34 :D
Igår tvättade jag alla bebiskläder i strl 50/54/56 och idag har jag lagt ner dom i byrån, känns bra att ha det färdigt och kul att titta på byrån o längta. Ser fram emot när spjälsängen står i rummet oxå.
Ngt jag fördriver tiden med just nu är Farmville.. fasiken vad skoj har jag märkt :D
Hunden o jag har precis varit ute på en lång-prommis i det härliga vädret, bra att passa på när det är lagom kallt ute och när man känner att man kan röra på sig.. för det är ju inte alltid det känns så bra, men idag är en bra dag. Nu ska jag käka lite apelsin *så sugen* och sedan spela lite Farmville o bara vila o ta det lugnt tills det är dags att göra lite käk. Idag blir det nog kåldolmar.. d är gott!

Storheden

Där har vi varit idag o shoppat lite bebisgrejer :D Börjar ju bli dags o fixa allt nu känns d som. Så nu har vi köpt en skötbädd, sängkläder o lite annat :)  Hittade små söta strumpor på ÖoB :P
Och snart får vi hem en byrå som vi kan lägga alla kläder i oxå.. men de ska tvättas oxå. Tror vi har allt vi behöver nu..bara se till att vi får hem allt.. nog bara babyolja o blöjor som fattas typ.
Det är kul o handla grejer till bebis :)
Nu är jag grymt hungrig så det blir nog snart lite friterad kyckling att äta.. *mums* Och senare ska man se Robinson.. kanske spela lite Left for dead 2 och absolut se lite Dexter.

8 Januari

Otoligt nog är jag redan uppe, brukar sova till iaf. tolv annars den senaste tiden.. men idag gick d inte, har vaknat så många gånger nu o är så less. Hade jättesvårt att somna inatt.. somna inte förrän klockan var runt 4  på morgonen.. sen vaknade man vid 5 igen när hund hoppade upp i sängen med världens fart. Sen vaknade jag igen runt halv 6 av att jag hörde ett himla stönande.. Ja,, d va Mattias som satt o sket.. :P
Jag har iaf. sovit bra igår o i förrgår..  Jag hade sällskap av Sonny "doodi" inatt iaf och bebis som sparka hela tiden typ.
Igår var det ju nästan 32 minus... hoppas det skulle va mycket mindre idag då vi måste ta oss ut o handla..men näe, nog för attt det är 27 minus men d är inte så mycket bättre som jag ville ha det.
Idag är det Fredag o det betyder gotta-dag :D så det blir att äta gott o se Lets Dance o några avsnitt av Dexter.

Här kommer en bild på mig o Doodi som jag tog vid tre-tiden inatt. Han är såå söt.



Vecka 33

är det idag och dagen började med en smoothie till frukost, är så less på mackor.. men smoothien var supergod. Består av naturell youghurt, banan, hallon o ngn liten klick honung för att göra det lite sötare.
Idag mätte jag mitt sf-mått och det såg ut som det ska.. fick till 33 cm.. Det är nog 34 cm nästa vecka när vi ska till bm. Inatt har jag sovit gott.. o bara vaknat en gång. Inga konstiga drömmar som skönt är.
Längtar till fredag, då är det Lets dance..spännande :)

Knasig dröm idag igen..

Först drömde jag en bra dröm, en härlig dröm. Drömde nämligen om att bebis kom o att det var en flicka. Sedan vaknade jag som jag gör jätteofta nu för tiden.. och när jag somna igen så blev d en äcklig dröm, det var stora krokodiler överallt.. hu hu.. men d blev värre, efter en stund var det bauta-stora dinosaurier överallt. Inge kul dröm.

Ngt kul är att man går in i vecka 33 imorgon :) Måste fixa alla grejer som behövs nu känns d som., skötbord bland annat :P Får väl se vilken dag det blir att fixa det. Nu ska vi ut i kylan o gå o handla, sedan blir det att myspysa o äta gott till Dexter.

4 December

Nu har graviditeten börjat bli tung, speciellt när man ska sova, varenda rörelse eller när man ska vända sig i sängen gör ont. Och det har börjat bli jobbigt att få på sig byxorna osv. Det har ju gått så bra hittills.. men ja någon gång måste det väl komma. Och så har man svårare för att somna, inge kul. Idag vaknade jag av att jag grät.. haha.. sjukt... jag drömde om att jag va o käka på macdonalds och att jag inte orkade själva burgaren o tänkte ta med den hem.. men det fick man tydligen inte för jag blev stoppad. Jag blev så förbannad eftersom jag betalat för maten, delade burgaren i delar o slängde överallt o var alldeles hysterisk.. haha

2 Januari

Nu har man ätit tacos o daimtårta till efterrätt. Vi har tittat på Robinson o jag tror jag blir tokig, Annika åker ju aldrig ut! buhu! Snart ska vi se på Dexter... shit vilken bra serie.
Nu börjar man känna att det inte är så länge kvar till förlossning, tror nästan bebis är på väg att fixera sig, kan d va så?? När vi var på väg hem från affären idag så gjorde det enormt ont "där nere" lixom stack till o jag undrar om d kan va bebis som sjunker ner.. kände lite så häromdagen oxå.. men mycket värre idag. Nu behöver vi iaf. inte handla förrän på Tisdag som skönt är.

Gott nytt år!

Nu är det år 2010 och i år kommer våran bebis.. hehe
Jag är jättetrött idag, kände mig nästan bakfull imorse fast jag ej druckit. Maten vi åt var jättegod, Idag ska vi iväg o äta hos Mattias föräldrar och det betyder att det blir garanterat god mat idag oxå :)
Det var synd om Jason igår, han var så rädd våran lilla plutt. Han följde efter mig överallt och trängde sig hos mig i soffan, stackars söt.
Idag är det 60 dagar kvar till bf, va ju nyss 100 :P
Jag längtar till Lets dance börjar visas, det är så¨många intressanta som är med och jag hoppas det går bättre för mina favoriter i år.