Fas 2

Japp, idag börjar jag på fas 2. Har fått min träningsmaskin så idag ska jag träna. Ska försöka träna varannan dag.
Sedan ska jag göra jordgubbssylt :)  

wiihiii

Dag 12

Japp.. snart färdig med fas 1 men min träningsmaskin har ej kommit än.. så håller nog på med det tills den kommit. Idag ligger jag på - 3,6 kg. :D
Har precis ätit supergod GI- pizza. Botten var gjord på ägg, ost och keso. På hade jag köttfärs, purjolök, tomat och bea-sås. SUPERGOTT.  Mattias åt av den oxå och tyckte den var suveränt god. Den smaka ungefär som en pizza på pizzerian.
Den kommer snart göras igen.
Imorgon är det midsommar, får se vad som händer då. Kanske ska ta o grilla lite :)

Dag 9

Ja då har det gått mer än en vecka och jag har än så länge gått ner 2,6 kg. Mycket kvar men det syns ändå :D
Jag har börjat vänja mig vid att äta så här och det är underbart. Mycket grilla :)
Jag har börjat kolla upp lite lite goda grejer och har gjort chokladbollar gjorda på smör, kakao, linfrön, hasselnötter och vaniljpulver, sötningsmedel  osv. Alltså helt okej att äta i fas 1. Känns lite konstigt att äta dom och att dom faktiskt är nyttiga. I linfröna är det mycket bra proteiner. Men har nu läst att det inte är så bra att äta mer än 2 msk linfrön per dag.. Så jag har tänkt köra på Psylliumfrön nästa gång som oxå sänker GIt.
Har oxå hittat ett recept på ostkaka som jag är sugen på att testa.
Snart kommer min mor upp o hälsar på i ca en vecka och det ska bli väldigt skoj. Då ska hon få se vad mycket gott man kan äta och ändå gå ner i vikt. :D
Ska idag oxå göra egen inlagd sill.. det är ju så gott och sen är det bra att äta sill med gi... Men lagen kommer innehålla sötningsmedel. Det blir smask till midsommar att äta sill, ägg, gräddfil och gräslök. *mums*

Jag saknar inte längre tillbehör som potatis och pasta osv.. Går så bra med sallad till :)
Men kommer behöva äta lite mer kolhydrater i fas 2 som jag snart är i. För att orka träna.

Jag mår så bra. Livet är underbart! Tack den som uppfann GI :D

Dag 7

Nu har en vecka gått. Har inte rört sig så mkt på vågen.. men man kan inte vänta sig att det händer saker varje dag.. En vecka kvar på fas 1.. Sen får jag börja träna :D

Dag 5

Ja, snart en vecka har gått :) 
På dag 8 får vi se hur mycket man gått ner på en vecka, snart bara en vecka kvar. Tiden går fort, snart får jag börja äta lite kolhydrater.. fast nu har jag inte ngt direkt sug efter det, men kommer behöva få i mig lite efter träning.
Blidde ledig idag och kanske blir det imorn oxå, vi får se.. Har fått jobb på onsdag nästa vecka iaf och på mitt favvo-ställe där jag ska jobba i sommar.

Ska snart in till stan och möta min älskling. Vi ska till willys o handla.. blir nog o köpa lite grejer som man kan fylla frysen med. Lite kött och räkor, det är ju så gott.

Dag 4

Jag går ner ca 0,5 kg per dag så det är super och har inget sug efter godis o sådant. Tar promenader varje morgon före frukost och efter en bit känns det tufft men det går.. Är väl så när man inte får i sig så mkt kolhydrater. Har idag beställt ett träningsredskap som tränar nästan alla delar i kroppen :)  Den kommer jag använda när jag kommer till fas 2 och sen kommer jag syssla med boxning som är så kul.

Har inte fått ngt jobb än för imorgon och fre.. men får hoppas det snart kommer ett sms på min telefon :)
Lördag och söndag ska jag va ledig.. Blir nog att spela lite world of warcraft då och en del archlord.

Tjoho

Idag är det tredje dagen jag är inne på GI och det går bra :)  Ids ej skriva vad man äter osv. Idag och imorn jobbar jag 16-21 och det är härligt. Kan man vara uppe länge och just nu håller vi på o gör snyggare i vårt hus :)
Brukar annars spela en hel del wow.. men är inte så sugen på det nu.. mer sugen på att fixa i huset och det blir så fint :D

På lördag ska Mattias, jag, nina och anders (kanske freddie och petra) hitta på ngt skoj.. Får se vad det blir.. Jag har iaf. kommit med en kul idé. Western farm :)

Folkpartiet

Ja, jag tror på Folkpartiet och jag hoppas det kommer gå bra för dom i valet 2010.
http://www.folkpartiet.se/     

Dom tar upp allt det Sverige behöver. Vård/Omsorg/jobb osv. RÖSTA PÅ FOLKPARTIET VALET 2010! Gå in på deras sida och läs lite..

Om piratpartiet..

Känner för att nämna lite om vad jag tycker och tänker om detta parti. Jag hoppas det kommer gå sämre för dom under valet nästa år för jag tycker det finns mycket viktigare saker än det dom tar upp. Vad gör det förresten om man blir avlyssnad? Om man nu inte har ngt att dölja vill säga. Nä för mig är det viktigare med att arbetslösheten ska minska och att  intresset ska öka inom vård och omsorg och miljön. Dumpa piraterna!  :D hehe

Ni som gillar World of warcraft, spela oxå Archlord!

Archlord är liknande world of warcraft och är gratis att spela. De som spelar hjälper autistiska barn så kom igen o spela nu :)  Jag spelar Archlord. Och ett litet tips till på en väldigt bra film: BenX ... blev förbannad när jag såg den men den är såå bra.   

                                              archlord

GI

Idag börjar jag med att äta GI mat.. ska vara i fin fin form till nästa sommar. Fas 1 kommer pågå i 2 veckor och det är väldigt strikt.. men 2 veckor ska man väl klara av..o det finns faktiskt en del gott man kan äta :)
Under fas 1 blir det endast lätt motion. Så det blir 30- 60 min promenader och för det mesta innan frukosten för bästa förbränning. Kommer uppdatera varje dag och skriva hur det går.

Dag 1:

 1 kopp kaffe och efter det promenad.

Frukost: Äggröra på grädde, ägg och bacon.

Lunch: Grillad biff med grönsallad (med rapsolja och salladskrydda) och lite keso.

Mellanmål: Lite ost och skinka.

Middag: Räkor med sallad, ägg och lite äkta majonnäs.

Dricka består av vatten med citron i :) *gott*